Kardiologjia

·       Dhimbje gjoksi, Takikardi, Dispnea, Ënjtje të këmbëve,
·       Hipertensioni,
·       Sëmundjet e valvulave të zemrës,
·       Insuficiensa kardiake
·       Çrregullimi i ritmit
·       Sulmi në zemër
·       Kolesteroli i lartë,
·       Sëmundjet kongjenitale të zemrës,
·       Vlerësimi i simptomave të marramendjes, të fikëtit,
·       Diagnoza dhe trajtimi i pamjaftueshmërisë ose stenozës së venave të këmbës,
·       Sëmundjet e zemrës dhe shkaqet e saj që lidhen me sëmundjet e mushkërive, sëmundjen e gushës dhe sëmundje të tjera,
·       Embolia Pulmonare (mbyllja e enëve të mushkërive me mpiksje),
·       Inflamacion i perikardit dhe grumbullimit të lëngjeve