Qendra e Mjekësisë Tradicionale dhe Plotësuese

  • Ballina
  • Qendra e Mjekësisë Tradicionale dhe Plotësuese
Shërbimet kryesore:

- Ozonoterapi
- Aplikimi i kupës (Hixhama)
- Mesoterapia (Mezoterapia e dhimbjes)
- Glutathione
- Doza e lartë e vitaminës C