Estetikë Medikale

Në ditët e sotme dermokosmetologjia si në shëndet dhe zbukurim gjithashtu edhe në estetik jep një rëndësi.  

Në njësinë tonë të Estetikës Mjekësore të Spitalit Private Medicabil, tani është e mundur të arrini pamjen dhe lëkurën që dëshironi, falë integrimit të estetikës dhe dermokozmetikës me stafin tonë të ekspertëve dhe pajisjet më të fundit.  

Tani mund t'i thoni jo konsumimit të lëkurës tuaj për shkak të efekteve të pashmangshme të plakjes dhe veçanërisht ndotjes së ajrit. Ne jemi në shërbimin tuaj për një lëkurë të shëndetshme dhe të re për të cilën ju ëndërroni. Ne ju bëjmë të ndiheni më të bukur, të shëndetshëm dhe më të lumtur duke përcaktuar trajtimin dhe aplikimin e diagnozës së duhur për të gjitha llojet e procedurave që ju nevojiten.

Çfarë bëjmë në njësinë e estetikës mjekësore?
- Heqja e qimeve me laser
- Trajtimet rajonale të hollimit (lipoliza e ftohtë, kavitacioni, radiofrekuenca)
- Masazh i celulitit G5, kullim limfatik
- Trajtimet e lëkurës dhe të njollave
- Filler-Botox - Prp-Mezoterapia
- Vaksina për të rinjtë

Ne punojmë për ju, me cilësinë dhe standardet e Medicabilit dhe me një kuptim të gjerë të shëndetit.

Në vend të procedurave kirurgjikale që prisni për një kohë të gjatë për t'u shëruar, ne ofërojmë lumturi në një kohë të shkurtër me shërbimet që ofrojmë në njësinë tonë estetike mjekësore.

Procedurat mjekësore estetike vazhdojnë nën kontrollin e mjekut, sipas procedurave që do të kryhen tek klientët tanë. Prandaj, njësia jonë mjekësore estetike ofron shërbime në koordinim me njësitë të tjera mjekësore.