Check Up Al

Përpjekja më e rëndësishme në mjekësinë e sotme është mbajtja e personit të shëndetshëm duke marrë masat e nevojshme para se të shfaqet sëmundja. Diagnostifikimi i hershëm dhe i saktë i shumë sëmundjeve të tjera si sëmundjet e arterieve koronare, kanceri dhe hipertensioni, të cilat janë sëmundje të epokës sonë, është jashtëzakonisht i rëndësishëm si për jetëgjatësinë ashtu edhe për cilësinë e jetës. Përveç kësaj, diagnostikimi i hershëm dhe trajtimi i rregullt kanë një rëndësi të madhe në sëmundjet si hipertensioni dhe diabeti, të cilat përparojnë në mënyrë tinëzare për vite me radhë pa shfaqur asnjë shenjë dhe simptomë dhe dëmtojnë organet vitale si truri, zemra dhe veshkat.

Përtej programeve standarde të kontrollit të organizuara sipas moshave dhe dallimeve gjinore në Spitalin Medicabil, shqyrtohen mënyra e jetesës, karakteristikat personale, zakonet, pritshmëritë dhe predispozitat familjare dhe përcaktohen rreziqet specifike për ju dhe me prioritetet tuaja ofrohet një program kontrolli. Menjëherë pas takimit me mjekun tuaj përcaktohen ekzaminimet që do të kryhen dhe kur është e nevojshme kontaktohen repartet përkatëse. Duke vlerësuar rreziqet e shëndetit personal, udhëzimet dhe kontrollet tuaja të nevojshme kryhen në një kohë të shkurtër në përputhje me rezultatet e marra. Në këtë mënyrë, ndryshe nga programet standarde të kontrollit, ekzaminimet më të detajuara kryhen me një program të përcaktuar sipas rreziqeve që ju mbartni. Kështu, mund të sigurohet që të merren masat e nevojshme për shëndetin tuaj pa humbur kohë.

Krahas programeve individuale të Kontrollit Individual ekzistojnë edhe programet e Kontrollit të Korporatës ku shërbime të veçanta u ofrohen menaxherëve, punonjësve dhe rekrutëve të rinj. Dihet se shëndeti fizik dhe mendor i punonjësve kontribuon në performancën e tyre dhe suksesin e përgjithshëm të kompanisë. Spitali Medicabil ka gjithashtu panele kontrolli për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve dhe rreziqeve të mundshme, të krijuara sipas moshës dhe gjinisë.

Këto panele janë;
·         Programet tona të paketës së plotë
·         Paketat tona Premium (Femrat mbi 40 dhe nën 40 vjeç)
·         Paketa standarde
·         03-13 Check-up për fëmijët
·         Check-up i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit për gratë nën 40 vjeç
·         Check-up i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit për gratë mbi 40 vjeç
·         Paketat tona të mini Check-up për të rinjtë (Meshkull i ri - Femër e re)
·         Paketat tona check-up të sistemit imunitar

Informacione të detajuara mund të merrni duke telefonuar në 444 8 112 ose 0537 034 00 90 nga ora 8.30-17.30 gjatë ditëve të javës dhe të shtundeve nga ora 8.30-14.00.