Spec. Diet. Merve BAHTIYAR

Dietologe

Arsimimi

Instituti i Shkencave Shëndetësore Të Universitetit Bahçeşehir Të Ushqyerit dhe Dietologjisë

Universiteti Bahçeşehir Fakulteti i Shkencave Shëndetësore Ushqyerja dhe Dietologjia

 

Eksperienca e Punës

 • 2019 - Ushqyerja dhe Dietologjia e Spitalit Privat Medicabil
 • 2018 - Universiteti Uludag Fakulteti i Mjekësisë Ushqyerja dhe Dietologjia - Dietologe Praktikante
 • 2017 - Spitali Avrasya Gaziosmanpaşa Ushqimi dhe Dietologjia - Dietologe Praktikane
 • 2016 - Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Şevket Yılmaz - Dietologe Praktikant
 • 2016 - Qendra Shëndetësore Familjare Üsküdar Bahçelievler – Dietologe Praktikante
 • 2015 - 2016 Medicalpark Göztepe Hospital Nutrition and Dietetics - Dietologe Praktikante
 • 2015 - Universiteti Uludag Fakulteti i Mjekësisë Ushqyerja dhe Dietologjia - Dietologe Praktikante

 

Anëtarësimet Profesionale

 • Shoqata e Dietologëve

 

Certifikatat

 • Kursi i numërimit të karbohidrateve në trajtimin mjekësor ushqimor të diabetit
 • Simpoziumi i suplementeve ushqimore dhe nutrigjenetikës
 • Simpoziumi për qasjet aktuale në të ushqyerit sportiv
 • Simpoziumi i të ushqyerit tek atletët
 • Kongresi i 2. Kombëtar i Ushqyerjes dhe Dietologjisë Trajnim për Shërbimet e Ushqimit dhe Pijeve