Prof. Dr. Aysun YILMAZLAR

Specialiste e Anesteziologjisë dhe Reanimacionit

Arsimimi

Universiteti Hacettepe Fakulteti i Mjekësisë Universiteti Uludağ Fakulteti i Mjekësisë Universiteti Uludağ Fakulteti i Mjekësisë- Dega Anesteziologji dhe Reanimacion

Eksperienca e Punës


 • 2012-Spitali Privat Medicabil Anesteziologji dhe Reanimacion
 • 1990-2011 Universiteti Uludağ Dega Anesteziologji dhe Reanimacion
 • 1984-1986 Drejtoria e Qendrës Kombëtare të Edukimit Shëndetësorë të Arsimit Balikesir


Hulumtimet dhe Publikimet Shkencore


 • Numëri i Publikimeve Shkencore Vendore: 95
 • Numëri i Publikimeve Shkencore Jashtë Vendit: 25
 • Numëri i Kapitujve të Librit: 5


Antarësimet Profesionale


 • Dhoma e Mjekëve të Bursës Shoqata e Anesteziologjisë dhe Reanimacionit Turk
 • Shoqata e Anestezisë Regjionale dhe Klinikës Toksikologjike
 • Shoqata e të Diplomuarëve të Universitetit Uludağ Fakultetit të Mjekësisë
 • Shoqata e Mjekëve Turk Dega e Bursës
 • European Society of Anesthesia American Society of Regional Anaesthesiologists ,


Çertifikatat


 • Çertifikata e Cilësisë ISO
 • Çertifikata e Auditimit të Brendshëm
 • Çertifikata e Auditimit të Shefit