Op. Dr. Süleyman ESKİCİOĞLU

Specialist i Kirurgjisë Pediatrike

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe - 1979

Universiteti Hacettepe Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Kirurgjisë Pediatrike - 1984

Eksperience Pune

  • Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Gülhane (GATA) -1985
  • Spitali i Qytetit Të Bursës - 1986
  • Spitali i Fëmijëve Dortcelik - 2007
  • Bursa Şevket Yılmaz Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit - 2013

Seminare Të Ndjekura

  • Kongreset Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Kirurgjisë Pediatrike

Gjuha e Huaj

  • Anglisht

Interesat Mjekësore

  • Kirurgjia Neonatale