Op. Dr. Recai ÖZDEMIR

Specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludag

Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë në Universitetin Uludag të Fakultetit të Mjekësisë.

 

Eksperienca e Punës

  • 2011 - Ortopedia dhe Traumatologjia e Spitalit Privat Medicabil
  • Bursa Yüksek İhtisas Klinika Ortopedike Mjekësi Sportive

 

Hulumtimet dhe Publikimet

  • Numri i Publikimeve Shkencore Vendore: 14
  • Numri i Publikimeve Shkencore Jashtë Vendit: 8
  • Numri i kapitujve të librit: 0