Op. Dr. Müren MUTLU

Specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Ege

Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë në Universitetin Uludag të Fakultetit të Mjekësisë.

 

Përvoja e Punës

  • 2011 - Ortopedia dhe Traumatologjia e Spitalit Privat Medicabil
  • 2008 - 2010 Spitali Rajonal i Trajnimit dhe Kërkimit Erzurum
  • 2007 - 2008 Spitali Erzurum Numune