Op. Dr. Merve OLGUN

Sëmundjet Femërore dhe Lindja (Gjinekologjia)

Arsimimi

2012 - Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludag

2013 - 2018 Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit të Specializimit të Lartë Bursa (Specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikë)

 

Eksperienca e Punës

 • Bursa Yüksek İhtisas Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Gjinekologji dhe Obstetrikë (2013-201)
 • Spitali Shtetëror Asoc. Dr. İsmail Karakuyu Simav (2018-2020)
 • Spitali Privat Esentepe (2020 - 2022)
 • Spitali Privat Medicabil (2022 - Sot)

 

Interesat mjekësore

 • Shtatzënia
 • Lindja
 • Shtatzënia e Rrezikshme
 • Steriliteti
 • Sindroma e Vezores Policistike
 • Abortim
 • Menstruacionet e Dhimbshme
 • Shkarkimi Vaginal
 • Rënia e Mitrës dhe Vaginës
 • Menopauza
 • Prerje Cezariane
 • Polip Në Mitër
 • Mioma
 • Shtatzëni Ektopike
 • Lythat Gjenitale
 • Inkontinenca Urinare
 • Histerektomia
 • Dismenorrea
 • Kist Ovarian
 • Inflamacion Gjenital
 • Çrregullime Menstruale
 • Kruarja
 • Hiperplazia
 • Polipet
 • Ekzema e Mitrës
 • Kanceri i Qafës së Mitrës
 • Dhimbjet e Lindjes
 • Dhimbje Stomaku
 • Steriliteti
 • Cistiti
 • Kist
 • Mioma Intrauterine
 • Infeksioni HPV
 • Cistiti Intersticial
 • Prolapsi i Traktit Urinar
 • Uralet e Mitrës
 • Mosfunksionim Seksual
 • Lindja e Hershme
 • Sindroma e Vezorës Policistike
 • Inflamacion i Mitrës
 • Endometrioza
 • Shtatzënia Me Nishan
 • Sëmundja Inflamatore e Legenit (PID)
 • Histeroskopia
 • Gjakderdhja e Mitrës
 • Kanceri i Qafës së Mitrës
 • Vajen Ca
 • Ca vaginale
 • Placenta e Ngjitur dhe e Spikatur
 • Tumoret Gjinekologjike
 • Kruarje në Zonën Gjenitale
 • Fekondimi i Vonë (Ovulimi i Vonë)
 • Infeksionet Vaginale
 • Sëmundjet Gjinekologjike
 • Steriliteti
 • Paaftësia Për Të Mbetur Shtatzënë
 • vaginizëm
 • Shëndeti Seksual