Op. Dr. Ahmet Murat AKSAKAL

Specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë

Arsimi

Universiteti Teknik Karadeniz Fakulteti i Mjekësisë

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludag

Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë

 

Eksperienca e Punës

  • 2016 - Spitali Privat Medicabil
  • 2010 - 2016 Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit të Specializimit të Lartë