Op. Dr. Abdullah TOPRAK

Specialisti i Oftalmologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Stambollit

Universiteti Osmangazi Fakulteti i Mjekësisë - Departamenti i Oftalmologjisë

Eksperienca e Punës

 • Spitali Shtetëror Tokat Niksar 1993-1995
 • Spitali Shtetëror Van 2000 - 2001
 • Spitali Shtetëror Sevket Yilmaz 2002 -2006
 • Bursa Private Anadolu Hospital 2006 - 2008
 • Spitali Balikesir 2008 - 2012
 • Spitali Privat Esentepe 2012 - 2016
 • Spitali i Aritmisë 2017 - 2021
 • Spitali Privat Medicabil 2022 -

Zhvillimi i Karrierës

 • Mjekë - 1993
 • Doktor Operator - 1999

Certifikatat

 • Certifikata e Ndërhyrjes Kirurgjikale Me Lazer Excimer - 1993
 • Kirurgjia e Kombinuar e Segmentit Anterior - 1997
 • Kongresi Kombëtar i Oftalmologjisë - 2002
 • ESCRS Membership Certificate 2003 - 2004
 • Certifikata e Ndërhyrjes Kirurgjikale Me Lazer Excimer - 2011

Interesat Mjekësore

 • Kirurgjia e Kataraktit
 • Trajtimi i Kanalit Lacrimal Me Lazer
 • Trajtimi i Glaukomës Me Laser
 • Ekzaminimi i Të Porsalindurit
 • Ekzaminimi i Fëmijës
 • Kirurgjia e Lenteve të zgjuara
 • Kirurgjia Refraktive Me Laser Të Kornesë
 • Trajtimi Mjekësor dhe Kirurgjik i Glaukomës
 • Trajtimi Kirurgjikal i Keratokonusit
 • Trajtimi i Strabizmit

Transaksionet

 • Laser SLT
 • Laser Argon
 • Eye Angio
 • OCT
 • Fusha Pamore

Gjuha e Huaj

 • Arabisht