Dr. Tuncay ATIK

Terapi Fizike dhe Rehabilitim

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Kayseri Erciyes 1998-2005

Uludağ University Fakulteti i Mjekësisë FTR 2007-2012

Eksperienca e Punës

 • Spitali Shtetëror Van Erciş 2012-2013
 • Spitali Shtetëror Eskişehir 2013-2018
 • Spitali Shtetëror Bursa Gürsu 2018-2022

Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura

 • Kursi Campinject
 • Certifikata e Kupave
 • Certifikata e Kinesiotaping
 • Kongrese/Simpoziume Të Ndryshme Të Fizioterapisë

Gjuha e Huaj

 • Anglisht

Interesat Mjekësore

 • Herniet e Belit/Qafës
 • Fibromialgjia
 • Kalcifikim (Osteoartrit)
 • Paraliza Cerebrale
 • Goditja Në Tru (SVO)
 • Injeksione Intra-Artikulare
 • Pika e Këmbëzës / Injeksione Me Gjilpërë Të Thatë
 • Kupa Filxhani
 • ZNJ
 • PRP