Dr. Orhan DOĞRU

Specialist i Kardiologjis

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Ankarasë 1974-1980

Eksperienca e Punës

 • Spitali Numune i Ankarasë 1980-1991
 • Spitali Shtetëror Balıkesir 1991-1993
 • Spitali Shtetëror Bursa 1993-2014
 • Spitali Shtetëror Çekirge 2014-2020

Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura

 • Kongreset Ndërkombëtare të Kardiologjisë
 • Kongreset Kombëtare të Kardiologjisë

Gjuha e Huaj

 • Anglisht

Interesat Mjekësore

 • Hipertensioni
 • Sëmundjet e Valvulave Të Zemrës
 • Infrakt
 • ECHO
 • Çrregullime Të Ritmit Të Zemrës