Dr. Meliha Mehtap VURAL

Specialiste e Biokimisë

Arsimimi

Fakulteti i Farmacisë i Universitetit të Ankarasë 1971-1975

Ankara Instituti i Higjienës Refik Saydam Specializimi Qendror i Biokimisë 1983-1986

Eksperience Pune

 • Specialiste e Biokimisë në Qendrën e Rehabilitimit në Ankara - 1986-1988
 • Specialiste e Biokimisë në Spitalin Shtetëror Bursa – 1988-2014
 • Specialiste e Biokimisë në Spitalin Privat Medicabil (Korrik 2014-Prill 2015)
 • Specialiste e Biokimisë në Spitalin Privat Yalova (Gusht 2015-Shkurt 2020)
 • Spitali Privat Medicabil Yıldırım - 2023

Gjuha e Huaj 

 • Anglisht (i ndërmjetëm)

Interesat Mjekësore

 • Biokimi Klinike

Certifikata dhe Seminare Të Ndjekura

 • Kongresi 1 Kombëtar i Biokimisë Klinike - 2000
 • Kongresi i 14-të Evropian IFCC-FESCC - 2001
 • Simpoziumi i Biokimisë Klinike dhe Kancerit - 2002
 • Ditët e Biokimisë Klinike Kongresi 1 Kombëtar i KBUD - 2003
 • Takimi i 56-të i AACC Anmlar dhe Ekspozita Klinike Laboratorike - 2004
 • Simpoziumi i 2-të i Biokimisë Klinike dhe Kancerit - 2004
 • Simpoziumi i Menaxhimit të Laboratorit të Shoqatës së Specialistëve të Biokimisë Klinike - 2009
 • Kongresi i 7-të Kombëtar i Shoqatës së Specialistëve të Biokimisë Klinike - 2011