Dr. Kezban GÜLER COŞAN

Neurologjia

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludağ 1996

Süleyman Demirel University Fakulteti i Mjekësisë Neurologji A-D 2000

Eksperienca e Punës

 • Spitali Privat Konur Bursa - 2005
 • Qendra Mjekësore Bursa Osmangazi -2006
 • Spitali Shtetëror Karacabey - 2007
 • Spitali Shtetëror Bolu İzzet Baysal 2008-2010
 • Spitali Shtetëror Yenişehir 2010-2013
 • Spitali Shtetëror Gemlik 2013-2023

Gjuhë e Huaja

 • Anglisht
 • Gjermanisht

Interesat Mjekësore

 • Dhimbje Koke
 • Sëmundja e Alzheimerit
 • Epilepsia

Anëtarësitë Profesionale

 • Shoqata Turke e Neurologjisë
 • Dhoma e Mjekësisë Bursa

Hulumtimet dhe Publikimet

 • 2 Transmetimet Ndërkombëtare
 • 1 Transmetim i Brendshëm

Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura

 • Kongresi i 2-të Kombëtar i Sëmundjeve Cerebrovaskulare
 • Ditët e 7-ta të Neurologjisë Uludağ
 • Hapat e Rinj Në Prokurimin e Organeve: "Trajnim i Kujdesit Intensiv"
 • Kongresi i 43-të Kombëtar i Neurologjisë
 • Kursi Lundbeck EMG
 • Kongresi i 47-të Kombëtar i Neurologjisë
 • Zhvillimet Aktuale Në Neurologji