Dr. Hakan BAHADIR

Specialisti i Kardiologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludag 1984 - 1991

Fakulteti i Mjekësisë i Universiteti Ondokuz Mayıs - Specializimi 1993 - 1999

Eksperience Pune

 • Çiftlik SO/ Mjek i Përgjithshëm Kayseri 1991-1993
 • Spitali Shtetëror Sinop 1999-2002
 • Spitali Shtetëror i Bursës 2003-2019
 • Spitali Privat Medicabil 2019 -

Gjuha e Huaj

 • Anglisht

Interesat Mjekësore

 • Sëmundjet e Arterieve Koronare dhe Periferike
 • Infrakt
 • Sëmundjet e Valvulave Të Zemrës
 • Çrregullime Të Ritmit Të Zemrës
 • Hipertensioni
 • Sëmundjet e Enëve Venoze
 • Çrregullime Të Metabolizmit Të Lipideve
 • Shëndeti Parandalues i Zemrës, Përcaktimi i Rrezikut Për Shëndetin Vaskular
 • Imazhe Kardiovaskulare, Jehonë, Shumëfish C