Dr. Fisun AYDEMİR

Pediatria

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludağ - 1992

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Ankarasë - 1997 (Specializim)

 

Eksperience Pune

 • Qendra Mjekësore Private Pedmer (2017 - 2023)
 • Spitali i Fëmijëve Dörtçelik - 1998 - 2017
 • Mjek Privat 1998 - 2012

Gjuha e Huaj

 • Anglisht

 

Anëtarësimet Profesionale

 • Oda e Mjekëve të Bursës

Kurset dhe Certifikatat

 • Kursi i reanimacionit neonatal
 • Kurs i avancuar i mbështetjes së jetës tek fëmijët

 

Interesat Mjekësore

 • Ndjekja e Gjendjes së Fëmijëve
 • Verdhëza tek të porsalindurit
 • Kolika infantile
 • Vaksinimet dhe mbrojtja nga sëmundjet
 • Çrregullime të të ngrënit si anoreksia dhe obeziteti
 • Problemet e rritjes dhe zhvillimit
 • Astma – Bronkit
 • Riniti alergjik
 • Alergjia ushqimore
 • Hipertrofet e adenoideve dhe bajameve
 • Infeksionet e përsëritura
 • Refluksi gastroezofageal
 • Sindromat periodike të etheve si PFAPA, FMF
 • Infeksionet e traktit urinar
 • Suplemente me vitamina, minerale dhe sistemin imunitar
 • Të ushqyerit funksional
 • Të gjitha sëmundjet e pediatrike ndërmjet 0-18 vjeç