Dr. Ertekin TOSUN

Fizioterapistë

Arsimimi

1987 - Fakulteti i Mjekësisë Gülhane (GATA)

1993 - Departamenti i Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit (GATA)

Eksperience Pune

 • Specialist Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit i Spitalit Ushtarak Bursa dhe Partner i Qendrës Mjekësore Rommer 1993 – 2004
 • Kryemjek i Spitalit Ushtarak Ağrı 2004 – 2006
 • Kryemjeku i Spitalit Privat të Lindjes së Mesme në Ağrı 2006 – 2006
 • Kryemjek i Spitalit Düzce Hayri Sivrikaya 2006 – 2007
 • Kryemjeku i Parkut Mjekësor të Bursës 2007- 2009
 • Kryemjek i Spitalit Jimer Bursa 2009 -2010
 • Specialist Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit Spitali Yalova Aktif 2010 – 2014
 • Kryemjeku i Qendrës Mjekësore në Bursa Active 2014 – 2019
 • Kryemjeku i Qendrës Mjekësore Bursa Aktif Hayat 2019 – 2023
 • Specialist i Spitalit Medicabil Bursa Terapisë Fizike dhe Rehabilitim 2023 -

Gjuha e Huaj

 • Anglisht