Dr. Erdoğan ERDİNÇ

Psikiatrist

Arsimimi

Stamboll Fakulteti i Mjekësisë (CAPA) - 1986

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Erciyes (Specializim)

 

Eksperienca e Punës

 • Spitali Shtetëror Uşak
 • Spitali Shtetëror Sultanbeyli i Stambollit
 • Spitali Shtetëror Gebze Fatih
 • Spitali Privat Yüzyıl Gebze
 • Spitali Privat Medicabil Bursa

 

Interesat Mjekësore

 • Depresioni
 • Çrregullimet e Ankthit (OCD, Çrregullimi i Panikut)
 • Çregullime të Ngrënies
 • Çrregullime të Gjumit
 • Çrregullimet e Humorit Bipolar
 • Shizofrenia
 • Çrregullimi i Somatizimit dhe Hipokondriaza (Sëmundja e Sëmundjes)
 • Belbëzimi
 • Psikoza Atipike
 • Çrregullimi i Personalitetit
 • Agorafobia
 • Pagjumësia (Insomnia)
 • Çrregullimi i Madh Depresiv
 • Delirium
 • Hipokondriaza
 • Depresioni Unipolar
 • Anoreksi