Dr. Davut DEMIRKIRAN

Specialist i Mjekësisë Interne (Sëmundjeve të Brendshme)

Arsimimi

Universiteti Teknik Karadeniz Fakulteti i Mjekësisë

Eksperienca e Punës


 • 2016-2018 Spitali Privat Dogus Akhisar
 • 2014 – 2016 Universiteti Balikesir Fakulteti i Mjekësisë
 • 2012 – 2014 Spitali Rajonal i Trajnimit dhe Kërkimit Van
 • 2008 – 2012 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Van Yüzüncü Yıl
 • 2005-2008 Drejtoria e Institucionit të Sigurimeve Shoqërore Bursa
 • 2000-2005 Spitali Shtetëror Unye

Interesat Mjekësore

 • Geriatria
 • Diabeti
 • Hipertensioni
 • Sëmundjet e Tiroides


Antarësimet Profesionale

 • Shoqata e Mjekësisë së Brendshme Dhoma e Mjekëve