Dr. Aydin TUNÇ

Specialisti i Pediatrisë

Arsimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Erciyes

Universiteti Erciyes-Shëndeti dhe Sëmundjet e Fëmijëve

 

Eksperienca e Punës

  • 2018-Qendra Mjekësore Kirurgjike Private Medicabil Yıldırım
  • 2017-Spitali Privat Cihangir İnegöl
  • 2010-2017 Spitali Shtetëror Elazig