Assoc. Prof. Necmettin PENBEGUL

Urologjia

Arsimimi

Universiteti Istanbul Fakulteti i Mjekësisë Spitali për Trajnim dhe Kërkim Dr. Lütfi Kırdar Kartal

Eksperienca e Punës


Spitali Privat Medicabil Spitali Privat Atakent Jalova Spitali Medical Park VM Bursa Spitali Memorial Diyarbakır Paracelsus-Krankenhaus Ruit Akademisches Lehrkrankenhaus der Universitat Tübingen Klinik für Urologie/ Stuttgart-Germany (Kirurgjia Laparoskopike) Universiteti Dicle Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Urologjisë Spitali Publik Tunceli

Hulumtimet dhe Publikimet Shkencore

Numëri i Publikimeve Shkencore Vendore: 29 Numëri i Publikimeve Shkencore Jashtë Vendit: 77 Numëri i Kapitujve të Librit: 3 Numëri i Posterëve dhe Punimeve Kombëtare/Ndërkombëtare: 172

Antarësimet Profesionale


Shoqata Turke e Urologjisë Shoqata e Endurologjisë Shoqata Turke e Andrologjisë

Çertifikatat

Kursi i Kirurgjisë Laparoskopike Kursi i Kirurgjisë së Gurëve Perkutan Kursi i Kirurgjisë Pediatrik së Gurit Instruktorë në Kurset e Laparoskopisë në Modelin e Derrit

Web Faqja:
 http://www.necmettinpenbegul.com
Youtube Kanalli: https://www.youtube.com/channel/UC9ZAwFLIx_tDXmv_AmAZgCg?view_as=subscriber