Vizita e Pacientëve në Shqipëri

  • Ballina
  • Vizita e Pacientëve në Shqipëri

Gjatë vizitës tonë në Shqipëri kemi pasur rastin të vizitojmë pacientët tanë të vjetër të cilët me sukses kan mbaruar trajtimin tek spitali ynë dhe tani janë duke vazhduar jetën e tyre në mënyrë të shëndetshëm. Po ashtu jemi të lumtur që kemi pasur mundësi të takojmë pacientët të rinjë dhe të bëhemi shpresë për tajtimet e tyre.