Takimi Me Mjekët Tek Kryeqyteti i Shipërisë Në Tiranë

  • Ballina
  • Takimi Me Mjekët Tek Kryeqyteti i Shipërisë Në Tiranë

Ne si Spitali Medicabil kemi pasur rast të takohemi me mjekët në kryeqytetin e Shipërisë në Tiranë. Gjatë kësaj takimi produktiv kemi shkëmbyer mendimet dhe kemi diskutuar qështjet në sektorinë e shëndetësisë.