Spec. Diet. Bahar ZENGIN

Dietologe

Arsimimi

Universiteti Artvin Çoruh - Fakulteti i Shkencave Shëndetësore - Ushqyerja dhe Dietologjia 2016-2020

Eksperienca e Punës

 • Spitali Universitar Uludağ - Dietolog praktikant - 2019
 • Bursa Private Medicabil Hospital 2021 - Në vazhdim

Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura

 • Mjekësia Funksionale dhe Ushqimi Funksional - Fabel Group
 • Ushqimi Enteral dhe Parenteral - Fabel Grup
 • Të Ushqyerit dhe Numërimi i Karbohidrateve Në Diabetin e Tipit 1 - Scool Academy
 • Efekti i Suplementeve Ushqimore Në Kontrollin e Peshës - Aktiviteti Alfa
 • Këshilla Mbi Të Ushqyerit Sportiv - Aktiviteti Alfa
 • Simpoziumi i 2-të i Të Ushqyerit dhe Dietologjisë - Nutdie

Gjuha e Huaj

 • Anglisht

Interesat Mjekësore

 • Të Ushqyerit Në Sëmundjet Metabolike
 • Të Ushqyerit Për Çrregullimet e Të Ngrënit
 • Të Ushqyerit Tek Fëmijët dhe Adoleshentët
 • Shtim i Shëndetshëm Në Peshë Gjatë Shtatzënisë
 • Dietat Për Shtim Në Peshë
 • Të Ushqyerit Gjatë Ushqyerjes Me Gji
 • Dietat Për Humbje Peshe
 • Ushqyerja Para dhe Pas Operacionit Bariatrik
 • Të Ushqyerit Në Vezoret Policistike
 • Ushqimi i Mjekësisë Funksionale
 • Rezistenca Ndaj Insulinës dhe Sindroma Metabolike