Prof. Dr. Halil ÖZGÜÇ

Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshëme

Arsimimi

Universiteti Ege Fakulteti i Mjekësisë Universiteti Uludag Fakulteti i Mjekësisë Drejtimi Kirurgjia e Përgjithshëme

Eksperienca e Punës


2011-Spitali Privat Medicabil Kirurgjia e Përgjithshme Qendra Shëndetësore e Fshatit Yozgat Akdağmadeni Çiçekli Universtiteti Uludağ Fakulteti i Mjekësisë Drejtimi Kirurgjia e Përgjithshme Trauma Service at University of Texas Medical Brnch, Galveston Njësia e Kirurgjisë së Sipërme Gastrointestinale UCL Saint Luc Academic Hospital, Brussels, Belgjika Kirurgjia e Obezitetit- Saint Jan’s Hospital, Bruges, Belgjika 

Hulumtimet dhe Publikimet Shkencore


Numëri i Publikimeve Shkencore Vendore: 35 Numëri i Publikimeve Shkencore Jashtë Vendit: 43 Numëri i Kapitujve të Librit: 4

Antarësimet Profesionale


Shoqata e Kirurgëve Turk Shoqata e Kombëtare e Traumës dhe Kirurgjisë Emergjente Shoqata Turke e Kirurgjisë së Obezitetit Shoqata e Kirurgëve Bursa Shoqata e Traumës dhe Kirurgjisë së Urgjencës në Bursa European Surgical Infection Society Association Trauma and Emergency Surgery International Gastric Cancer Association International Association Surgeon and Gastroenterologist International Federation fort he Surgery of Obesity and Metabolic Disorders  

Çertifikatat


Kursi i KirurgjisëVideolaparoskopike Kursi i Kirurgjisë Ventral Hernia Gastric Banding-Laparoscopic Kursi Gastrik Bypass Kursi i Kirurgjisë Laparoscopic Hernia