Op. Dr. Songül YAPICI

Specialiste e Gjinekologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Ege

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Afyon Kocatepe - Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë

 

Eksperience Punës

  • 2011 - 2016 Spitali Privat Rentip
  • 2008 - 2011 Spitali Privat Medlife Siirt
  • 2006 - 2008 Materniteti Siirt Zübeyde Hanım

 

Hulumtimet dhe Publikimet

  • Numri i Publikimeve Shkencore Vendore: 3
  • Numri i Publikimeve Shkencore Jashtë Vendit: 5

 

Anëtarësimet Profesionale

  • Oda e Mjekëve të Bursës
  • Shoqata Turke e Mjekësisë Fetale të Nënës dhe Perinatologjisë
  • Shoqëria Turke e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës