Op. Dr. Sena KUTUCU

Specialiste e Gjinekologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Ankarasë - 1980

Ankara Zekai Tahir Burak Obstetrikë dhe Gjinekologji (Specializim) - 1985

Eksperience Pune

 • Spitali Shtetëror i Dijarbakir Silvan - 1988
 • Materniteti i madh i Ankarasë (Spitali Z.T.B.) - Asistent Kryesor - 1991
 • Spitali Shtetëror Bursa Cekirge - 2011
 • Praktikë Private 1991 - 2015
 • Spitali Privat Medicabil i Bursës

Zhvillimi i Karrierës

 • Mjeke - 1980
 • Mjeke Specialist - 1985

Certifikata dhe Seminare Të Ndjekura

 • Certifikatë Trajnimi Për Laparoskopinë
 • Certifikata e Estetikës Gjenitale dhe Aplikimeve me Lazer
 • Certifikata e Terapisë Seksuale
 • Certifikata e Mjekësisë së Punës

Gjuha e Huaj

 • Anglisht

Interesat Mjekësore

 • Infertilitetit
 • Kirurgjia Gjinekologjike
 • Ndjekja Obstetrike
 • Estetika Gjenitale