Op. Dr. Marzieh KARIMI KHEZRI

Specialiste e Neurokirurgjisë

Arsimimi

Iran Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teheran 1998 - 2006

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludağ, Departamenti i Kirurgjisë së Trurit dhe Nervave. 2014 - 2020

Eksperience Pune

 • Bursa VM Medical Park Hospital, 2020 - 2021
 • Spitali Bursa Medicana, 2021 - 2022
 • Spitali Privat Medicabil Bursa, 2023 -

 

Certifikatat Dhe Seminaret E Ndjekura

 • 2006-IELTS
 • 2014- STS
 • 2014-YDS
 • 2019- IBNCE (Provimi Ndërkombëtar i Kursit Bazë të Neurokirurgjisë)

Gjuhat e Huaja

 • Anglisht
 • Frëngjisht
 • Persisht
 • Arabisht
 • Gjermanisht

Interesat Mjekësore

 • Kirurgjia e shtyllës kurrizore 
 • Tumoret e trurit dhe palcës kurrizore
 • Kirurgjia traumatike e trurit dhe palcës kurrizore
 • Kirurgjia e sëmundjeve cerebrovaskulare
 • Kirurgjia e sëmundjeve nervore periferike
 • Anomalitë e lindura dhe hidrocefalusi
 • Kirurgjia e dhimbjes