Op. Dr. Ilker ŞAHIN

Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme
Arsimimi
Universiteti i Ankarasë 1986 - 1989
Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludag 2000 - 2005
Eksperience Pune
 • Qendra Shëndetësore Çankırı Atkaracalar 1998 -2000
 • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludag 2000-2005
 • Qendra Mjekësore e Jetës Private Kırıkkale 2005-2006
 • Spitali Shtetëror Bursa Yenişehir 2006- 2009
 • Spitali Shtetëror Bursa Mudanya 2009-2020
 • Spitali Privat Medicabil 2020
Gjuha e Huaj
 • Anglisht
Interesat Mjekësore
 • Kirurgjia e Kancerit Kirurgjia e Obezitetit
 • Kirurgjia e Tiroides dhe Paratiroides
 • Kirurgjia e Gjirit dhe Kirurgjia Onkoplazike Kirurgjia e Hernies (E Mbyllur-E Hapur)
 • Kirurgjia e Fshikëzës Së Tëmthit dhe Mëlçisë
 • Kirurgjia Anorektale Bening (Fisura Hemooride (Fisura Anale) - Fistula)
Certifikata dhe Seminare Të Ndjekura
 • Trajnim Për Endoskopi
 • Edukimi Për Kirurgjinë Vaskulare
 • Kongreset Kombëtare të Kirurgjisë
 • Kongreset e Kirurgjisë së Obezitetit
 • Trajnimi Laparoskopik i Hernies