Dr. Taha UÇAR

Specialist i Urologjisë

Arsimimi

2003-2007: Shkolla e Mesme Pertevniyal

2007-2014: Universiteti Trakya, Fakulteti i Mjekësisë

2014-2020 Student Specialist i Spitalit të Trajnimit dhe Kërkimit të Universitetit Medeniyet të Stambollit Göztepe

2019: Weill Cornell Medicine New York Andrologjia dhe Infertiliteti

2020: Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Stambollit, Departamenti i Andrologjisë, Rotacioni i Andrologjisë Shkurt-Mars 2020

Eksperienca e Punës

Nëntor 2020-Dhjetor 2020: Specialist i Urologjisë në Spitalin Shtetëror Kadirli

Janar 2021-Mars 2023: Specialist i Urologjisë në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Universitar Niğde Ömer Halisdemir

Mars-Korrik 2023: Spitali Shtetëror Yenişehir

2023: Spitali Privat Medicabil

Interesat dhe Trajtimet Mjekësore

 • Shëndeti seksual i meshkujve dhe mosfunksionimi erektil
 • ESWT - Terapia me valë goditëse në penis
 • PRP/P Shot (Priapus Shot)
 • Trajtimi i Qelizave Staminale SVF
 • Trashje e Penisit
 • Ejakulimi i Parakohshëm
 • Sterilitet
 • Aplikacione Andrologjike Minimal Invazive & Invazive
 • Sëmundjet e Gurëve
 • Sëmundjet e Prostatës
 • Tumoret e Fshikëzës
 • Çrregullimet e Zbrazjes dhe Urologjia Funksionale
 • Endurologjia

Kurset dhe Certifikatat

 • Trajnim dhe Certifikatë për Kirurgjinë Mikroskopike 2019: Weill Cornell Medicine Nju Jork/Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Shoqatat e Anëtarësimit:

 • Shoqata Evropiane e Residentëve të Urologjisë (ESRU)
 • ESRU Türkiye (Shoqata Turke e Asistentëve të Urologjisë
 • Shoqata Evropiane e Urologjisë
 • Shoqata Turke e Urologjisë (TUD)

Detyrat e Asociacionit

 • 2016-2017 Türkiye ESRU - Bordi i Drejtorëve, Koordinator i mediave sociale dhe internetit
 • 2017-2018 Türkiye ESRU - President
 • 2018-2019 Presidenti i Turqisë ESRU
 • 2019-2020 Presidenti i Turqisë ESRU
 • 2016-2020 Shoqata Evropiane e Asistentëve të Urologjisë Përfaqësuesi i Turqisë (NCO)
 • 2020-2021 Përfaqësues i Zyrës Evropiane të Urologjisë Juniore në Türkiye
 • 2019- 2022 Anëtar i Bordit/Webmaster i Shoqatës Evropiane të Asistentëve të Urologjisë (ESRU)

Çmimet

 • Çmimi i Parë: Ferhat Keser, Hüseyin Özgür Kazan, Taha Uçar, Muhammed İhsan Karaman, Turhan Çaşkurlu, Mesrur'Selçuk Sılay Procedura laparoskopike mitrofanoff e aplikuar në një rast me fshikëz neurogjenike: Raporti i rastit 12th National Endourology Kongresi 2017
 • Çmimi i Letrës Më Të Mirë, Ditët e 5-të të Urolithiasis (Pjesëmarrja Ndërkombëtare), Dhjetor 2017 Çaşkurlu T, Turgay Turan, Ferruh İşman, Y.Onur Danacıoğlu, Furkan Şendoğan, Nevin Genç, Özgür Efiloğlu, Taha Uçar, R.Gırdı Asıkhanf
 • Abstrakti Më i Mirë – Ndër punimet më të mira EAU 2018 Turgay Turan et al. "Studim prospektiv dhe i rastësishëm i efekteve të litotripsisë së valës së goditjes dhe kirurgjisë retrograde intrarenale në funksionin e veshkave" EAU 2018
 • Top 10 Punimet – Kongresi Kombëtar i Urologjisë 2018 Analiza krahasuese e kostos së nefrektomisë së pjesshme të hapur dhe nefrektomisë parciale laparoskopike Taha U. et al.