Dr. Ömer KARATAŞ

Specialist i Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë Çapa i Universitetit të Stambollit - 2002

Fakulteti i Mjekësisë Çapa i Universitetit të Stambollit - 2007

Eksperience Pune

 • Spitali Shtetëror Bilecik
 • Spitali Ushtarak Balikesir
 • Spitali i Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit Bolu
 • Qendra Mjekësore Devapark
 • Qendra Mjekësore Meditecan
 • Qendra Mjekësore Biophysis

Interesat Mjekësore

 • Hernie Të Belit dhe Qafës
 • Sëmundjet Muskuloskeletore
 • Rehabilitimi i Goditjes Në Tru (Infarkti), Parkinsonit, Pasojave Të Poliomielitit
 • Rehabilitimi i Dëmtimit Të Shtyllës Kurrizore
 • Rehabilitimi Ortopedik
 • Rehabilitimi i Paralizës Së Fytyrës
 • Rehabilitimi Pediatrik
 • Rehabilitimi i Artroplastikës
 • Rehabilitimi i Frakturës
 • Dhimbje Të Gjurit, Shpatullave dhe Të Kyçeve
 • Osteoporoza (Humbja e Kockave)
 • Injeksione Intra-Artikulare
 • Terapi Me Gjilpërë Të Thatë
 • Terapia e Pikës Së Nxitjes
 • Terapia Prp