Dr. Nurana KARIMOVA

Psikiatre Për Fëmijë dhe Adoleshentë

Arsimimi

Fakulteti Shtetëror Mjekësor i Azerbajxhanit

Universiteti Istanbul Ticaret

Shëndeti dhe sëmundjet mendore të fëmijëve dhe adoleshentëve në Universitetin e Bursa Uludağ (Specializim)

Interesat Mjekësore

  • Çrregullimi i deficitit të vëmendjes dhe hiperaktivitetit
  • Çrregullimet e spektrit të autizmit
  • Çrregullimet e ankthit
  • Çrregullimi i madh Depresiv
  • Tic
  • Çrregullimi bipolar
  • Çrregullime të të nxënit
  • Çrregullimi Psikotik
  • Çrregullimet Obsesive Kompulsive