Dr. Ismet AYAN

Specialist i Neurologjisë (Sëmundjet e Trurit dhe Nervave).

Arsimimi

Plovdiv Ivan Pavlov Fakulteti Mjekësor 1972-1978

Eksperienca e Punës

  • Plovdiv Ivan Pavlov Fakulteti Mjekësor 1972-1978
  • Spitali Shtetëror i Bursës 1989-2020

Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura

  • Kongreset Ndërkombëtare të Neurologjisë

Gjuhët e Huaja

  • Bullgarisht
  • Rusisht
  • Frëngjisht

Interesat Mjekësore

  • Presioni i Gjakut
  • Epilepsia
  • Goditja në Tru