Dr. Hasan Vedat OFLUOĞLU

Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme

OBEZITET – KIRURGJIA METABOLIKE

 

Arsimimi

1991 - Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Erzurum Ataturk

Spitali Shtetëror i Bayburtit

1999 - Spitali Trajnues dhe Kërkimor Haseki, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme (Specializim)

 

Eksperienca e Punës

 • 2000 - 2014 Spitali Gjerman Stamboll Taksim 
 • 2015 - 2017 Spitali Avcilar Stamboll 
 • 2017 - 2018 Spitali Familjar Bahçelievler
 • 2018 - 2020 Spitali Avcilar i Stambollit
 • 2020 - 2021 Spitali Ndërkombëtar Sisli Kolan
 • 2022 - Spitali Nilüfer Medicabil

 

Interesat Mjekësore

 • Kirurgjia e Obezitetit
 • Balon Gastrike dhe Botox Stomaku
 • Kirurgjia e Diabetit të Tipit II (Kirurgjia Metabolike)
 • Kanceri i Gjirit
 • Kanceri Kolorektal
 • Kirurgjia e Fshikëzës së Tëmthit
 • Kirurgjia e Tiroides
 • Kanceri i Stomakut
 • Hemorroide 

Prej vitit 2010 merrem me kirurgjinë bariatrike (trajtim i obezitetit dhe diabetit të tipit II me kirurgji).

Unë jam anëtar i fakultetit në Universitetin Yeni Yüzyıl të Stambollit, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme.

 

[email protected]