Dr. Hakan SAĞER

Specialist i Gjinekologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Acıbadem - 2016

Eksperienca e Punës

 • Qendra Shëndetësore Komunitare Küçükçekmece | Mjek i përgjithshëm 2017
 • Universiteti Uludag Fakulteti i Mjekësisë Klinika Ortopedike dhe Traumatologjike (Asistent Kërkimor) - 2018
 • Shkenca Shëndetësore Bursa Specializimi i Lartë E.A. Klinika Spitalore Gjinekologjike dhe Obstetrike (Asistent Kërkimor) - 2022
 • Ministria e Shëndetësisë Spitali Shtetëror Hatay Altınözü (Mjek Specialist) - 2024

Certifikatat dhe Kurset

 • Kursi i aplikimeve kirurgjikale dhe jokirurgjikale për gjinekologji kozmetike funksionale - 2023
 • Instituti Ndërkombëtar i Psikoterapisë Njohëse Integrative (IICPI) Trajnim për Seksualitet, Terapi Seksuale dhe Terapi Seksuale - 2021
 • Programi i Trajnimit i Certifikuar i Mesoterapisë nga Ministria e Shëndetësisë - 2021
 • Kursi i trajnimit për aplikimet për pezullimin e litarit të Shoqatës Integrative të Mjekësisë - 2022
 • Programi i Trajnimit për Toksin Botulinum dhe Mbushës Dermal të Qendrës së Akademisë Mjekësore - 2022
 • Certifikata e përdorimit të kafshëve eksperimentale të Universitetit Acıbadem - 2018
 • Certifikata e praktikantit të Programit të Reanimacionit Neonatal të Ministrisë së Shëndetësisë - 2021
 • Kursi i avancuar i Biostatistikës së Shoqatës së Perinatologjisë Egje - 2021
 • Shoqata Turke e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës së 14-të Asistente Shkolla TJOD - 2019
 • Universiteti i Shkencave Shëndetësore Bursa Specializimi i Lartë E.A. Spitali ''Kursi Bazë i Ultrasonografisë Fetale'' - 2022
 • Shoqëria Ndërkombëtare e Ultratingujve në Obstetrikë dhe Gjinekologji - 2023

Interesat Mjekësore

 • Monitorimi i shëndetshëm i shtatzënisë dhe lindjes
 • Estetika gjenitale (vaginoplastika, labiaplastika, perineoplastika, humaplastika)
 • Vaksina e orgazmës, mbushje vaginale, përtëritje vaginale
 • Zbardhja e organeve gjenitale, PRP gjenitale, Mesoterapia vaginale
 • Kirurgjitë Gjinekologjike
 • Laparoskopia/Histeroskopia (Kirurgjitë e Mbyllura)
 • Mosmbajtje urinare
 • Ndjekja dhe trajtimi i menopauzës
 • Mosfunksionimi seksual i femrës, vaginizëm (terapia seksuale)
 • Estetikë Mjekësore, Mbushje, Botox, Mesoterapi
 • Vaksinat për të rinjtë, Qelizat staminale, PRP