Dr. Hakan EROĞLU

Specialist i Kirurgjisë Së Përgjithshme

Arsimimi

2000-2007 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Ege

2016-2022 Universiteti Balıkesir Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme

Eksperienca e Punës

 • 2007-2012 Spitali Shtetëror Sındırgı
 • 2012-2014 Spitali Shtetëror Bigadiç
 • 2014-2016 Spitali Shtetëror Balıkesir
 • 2016-2022 Universiteti Balıkesir Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme
 • 2022-2023 Gaziantep Dr. Klinika e Kirurgjisë së Përgjithshme të Spitalit Trajnues dhe Kërkimor Ersin Arslan

Gjuha e Huaj

 • Anglisht

Interesat Mjekësore

 • Gastrektomia Me Mëngë (Tuba e Stomakut - Reduktimi i Stomakut)
 • Kirurgjia Laparoskopike e Hernies (Hernia Inguinale - Hernia Kirurgjike)
 • Fshikëza e Tëmthit Laparoskopike
 • Kirurgjia e Sëmundjeve të Tiroides
 • Procedurat Endoskopike (Gastroskopi - Kolonoskopi)
 • Sëmundjet e Gjirit dhe Kirurgjia