Dr. Gözde KIRGIN

Specialist i Ortopedise dhe Traumatologjise

Arsimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Dokuz Eylul

Uludağ University Fakulteti i Mjekësisë – Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë

Eksperienca Pune

Spitali Shtetëror Ortaköy - 2018-2022

Spitali Privat Musa Gül - 06.2022-10.2022

Spitali Shtetëror Çınarcık - 31.01.2022- 27.03.2022

Interesat Mjekësore

Trajtimet mjekësore dhe kirurgjikale të plagës diabetike (amputim)

Kirurgjia e dorës (Trajtimi kirurgjik i gishtit këmbëzues, kontraktimi i duyputrenit, frakturat e kockave të duarve dhe kyçit të dorës)

Kirurgjitë e kyçeve (Artroskopi-Artroplastikë)

Operacionet tumorale ortopedike (kocka dhe indet e buta)

Kirurgjia e Traumës

Trajtimi për heqjen e radiofrekuencës me nxitjen e thembra

Kirurgjia e rishikimit të thonjve