Dr. Fikret RÜSTEMOĞLU

Specialist i Mjekësisë Interne (Sëmundjeve të Brendshme)

Arsimimi

 • Bullgaria Universiteti i Plovdifit Fakulteti i Mjekësisë 1975-1981

Eksperienca e Punës

 • Spitali Shtetëror Kırcali 1981-1989
 • Spitali Haseki i Stambollit 1989-1991
 • Bursa Çekirge SSK Hospital 1989
 • Spitali Shtetëror Van Başkale 1992-1993
 • Spitali Shtetëror Harmancık 1994-1996
 • Spitali Shtetëror i Bursës / Spitali i Qytetit Bursa 1996-2020

Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura

 • Kongreset e Mjekësisë Së Brendshme
 • Kongreset e Sëmundjeve të Diabetit
 • Kongreset e Hipertensionit dhe Sëmundjeve Të Veshkave
 • Kongreset e Sëmundjeve të Kardiologjisë
 • Kongreset e Sëmundjeve të Gastroenterologjisë
 • Kongreset e Sëmundjeve të Nefrologjisë
 • Kongreset e Sëmundjeve të Endokrinologjisë

Gjuhët e Huaja

 • Rusisht
 • Bullgarisht

Interesat Mjekësore

 • Diabeti
 • Hipertensioni
 • Rezistenca Ndaj Insulinës
 • Mosha e Vjetër dhe Sëmundjet e Ngjashme
 • Sheqeri i Ulët Në Gjak
 • Sheqeri i Lartë Në Gjak
 • Gusha
 • Ndjekja e Diabetit Shtatzënë