Dr. Eda HAŞAL

Specialisti i Dermatologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Eskişehir Osmangazi-2013

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludağ, Departamenti i Lëkurës dhe Venereologjisë - 2019

Eksperienca e Punës

 • Spitali Shtetëror Düzce Atatürk- 2019-2022
 • Spitali Privat Medicabil 2022 -

Anëtarësitë Profesionale

 • Shoqata Mjekësore Turke
 • Shoqata Turke e Dermatologjisë

Rastet Me Të Cilat Merret

 • Aknet
 • Alergji dhe Ekzemë
 • Alopecia Areata (Krimbi i Ziles)
 • Hiperhidroza (Djersitje e Tepruar)
 • Dermatit Atopik
 • Sëmundja Behcet
 • Sëmundjet Buloze Të Lëkurës
 • Njollat e Lëkurës
 • Semundje Seksualisht Të Transmetueshme
 • Infeksionet e Lëkurës
 • Sëmundjet Fungale Të Lëkurës
 • Tumoret e Lëkurës
 • Dermatoskopia (Ekzaminimi i Nishanit/Nevusit)
 • Reaksionet e Drogës
 • Sëmundja e Trëndafilit (Rozacea)
 • Urtikarie 
 • Callus dhe Lythat
 • Dermatologjia Pediatrike
 • Rënia e Flokëve
 • Dermatiti Seborrheik
 • Psoriasis 
 • Sëmundjet e Thonjve
 • Herpes
 • Zgjebe
 • Vitiligo

Trajtimet Mjekësore

 • Botox (djersitje në pjesën e sipërme të fytyrës, masazhator, sqetull/dorë/këmbë)
 • PRP/Mezoterapia/ Vaksina për të rinjtë
 • Plotësimi i Aplikacioneve
 • Peeling Kimik
 • Peeling Enzimatik (Cosmelan/Dermamelan)
 • Aplikime Të Gjilpërave Të Kuqe Të Ndezura (Shenjat e Akneve, Përtëritja e Lëkurës, Çarjet e Lëkurës)
 • Aplikimet Dermapen
 • Aplikimet e Qelizave Staminale Të Flokëve
 • Trajtimi i Njollave
 • Proceset e Lipolizës (Shkrirjes) Të Mjekrës Së Dyfishtë
 • Testet e Alergjisë (Testi Patch (Ekzemë), Testi i Shpimit Të Lëkurës)
 • Krioterapia
 • Elektrokauterizimi
 • Trajtimet e Xanthelasma
 • Kirurgjia e Thonjve
 • Kirurgji Dermatologjike